Κοινόχρηστα

Υπηρεσίες Κοινοχρήστων

Έκδοση και Διαχείριση Κοινοχρήστων

Η ομάδα συνεργατών της εταιρίας μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την έκδοση και διαχείριση των κοινοχρήστων.

Υπηρεσίες προς Ιδιοκτήτες

Η "ΟΙΚΟ-STIRIKSI "βρίσκεται κοντά σας και στις διακοπές, παραλαμβάνοντας την αλληλογραφία σας και τη διατηρούμε μέχρι να επιστρέψετε.

Πλήρης Τεχνική Κάλυψη

Οι βλάβες των εγκαταστάσεων προκύπτουν ξαφνικά και αποτελούν χρονοβόρα υπόθεση για τους διαχειριστές των πολυκατοικιών.

Έκδοση Κοινοχρήστων

Αξιοπιστία στην έκδοση κοινοχρήστων με ακριβή υπολογισμό της κατανάλωσης πετρελαίου. Ανάλυση αγορών και χρεώσεων τιμολογίων πετρελαίου θέρμανσης, διαφανείς και κατανοητές χρεώσεις των δαπανών, καθώς και αποστολή ειδοποιητηρίων με mail στους ενοικιαστές και ιδιοκτήτες που το επιθυμούν. Στις αρμοδιότητες μας μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται:

  • Προμήθεια της πολυκατοικίας με πετρέλαιο
  • Συντήρηση των εγκαταστάσεων θέρμανσης
  • Καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων
  • Απεντομώσεις
  • Μηχανογράφηση
  • Περιοδικοί έλεγχοι για βλάβες

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία έκδοσης επιδόματος θέρμανσης για λογαριασμό σας.

Διαχείριση Κοινοχρήστων - Καθαρισμός

Οικονομική διαχείριση οικοδομής με διαφάνεια στις χρεώσεις κοινόχρηστων δαπανών και πετρελαίου – φυσικού αερίου. Επιπλέον υπηρεσίες:

  • Διανομή ειδοποιητηρίων πόρτα – πόρτα ή ηλεκτρονικά
  • Είσπραξη κοινοχρήστων κατ΄ οίκον ή διατραπεζικά
  • Τακτοποίηση κοινόχρηστων λογαριασμών οικοδομής
  • Τήρηση βιβλίου εσόδων εξόδων καθώς και χρεοπιστώσεων διαμερισμάτων
  • Εξωδικαστική ή και δικαστική διεκδίκηση οφειλών κοινοχρήστων
  • Διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων οικοδομής
  • Οργάνωση – συντονισμός και παρακολούθηση επισκευής βλαβών και γενικών συνελεύσεων.

Αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς επαγγελματικών και οικιακών χώρων σε τακτική ή έκτακτη βάση. Η ομάδα καθαρισμού μας προσφέρει κορυφαία ποιότητα στον καθαρισμό, δουλεύοντας με αφοσίωση. Εγγυόμαστε ότι όλες οι απαιτήσεις σας θα εκπληρωθούν δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

electrician-1080554_1920

Πλήρης Τεχνική Κάλυψη

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους τεχνικούς με άμεση ανταπόκριση στην αναγγελία βλάβης και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οργανώνουμε – συντονίζουμε και επιβλέπουμε τις
αποκαταστάσεις βλαβών. Διατηρούμε πλήρες αρχείο με φωτογραφικό υλικό αλλά και προσφορές για την ενημέρωση της οικοδομής.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα ένας από τους τεχνικούς μας θα είναι κοντά σας για να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Προμήθεια Πετρελαίου

Μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με αξιόπιστους διανομείς καυσίμου έτσι ώστε να προμηθευτείτε την ποσότητα καυσίμου που επιθυμείτε.

​Έχοντας ως προτεραιότητα την απόλυτη ικανοποίηση και καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρεία μας σας εγγυάται για την αξιοπιστία των προμηθευτών που σας προτείνουμε.

gasoline-175122_1280

Υπηρεσίες προς Ιδιοκτήτες

Σε περίπτωση μακρόχρονης απουσίας σας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα ευρύτερης διαχείρισης του ακινήτου σας καθώς επίσης και την ενοικίαση του, εάν το επιθυμείτε.

Η εταιρεία μας σας παρέχει άμεσα κάποιον από τους τεχνικούς που διαθέτει για να δώσει γρήγορα λύση στο πρόβλημά σας. Επίσης μέσω της εφαρμογής μας μπορείτε να δείτε από την άνεση του σπιτιού σας τα ειδοποιητήρια και άλλα στοιχεία σχετικά με το διαμέρισμά σας.

Η “ΟΙΚΟ-STIRIΚSI” σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα και σας εξασφαλίζει μεγάλο εύρος υπηρεσιών με ασφάλεια, εμπιστοσύνη και διάρκεια,

Απολυμάνσεις

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα συνεργεία απολύμανσης έτσι ώστε να έχετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων, τόσο για κατοικίες όσο και για επιχειρήσεις, με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και με προσιτό κόστος, προσβλέποντας στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. 

Ψηφιακές Υπηρεσίες

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και προσπαθούμε να τις εκμεταλλευτούμε με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Με ένα κλικ στην οθόνη σας τα οικονομικά στοιχεία του διαμερίσματός σας και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες.

hero.png